<body> <body>

Sunday, May 3, 2009
mama,can i be a sunflower when i grow up♥ 4:21 AM

HAHAHAHAHHAHAHAHAHHHHHH!!!
like finally bah
atu pun macam aku kan go kajap lagi =________=

so okey, recap of what i have done todayyyy
so pagi2 kan jogging (kiranya kan you know, be fit and all, he supossed plan which is malar delayed)
but then i slept late the night before, like the karan tutup for a while and nada karan and panas and yeah, my mom kept on ingkul2ing this lampung thing antah so macam overall, aku ahir bangun.

then went out pasal it is QAMARIAH"S birthday todayyyy!!!it was kind of a last minute thing so we went out and did uhh,spontaneous stuff =_____=

so last2 ke arcade kareoke =______= and sang like uh...eight songs??- peterpan, bee gees, backstreet boys, spice girls, six pence none the richer, nsync...two i forgot. adalah tu

then petang ada this hi tea thing with them nini babah geng at sri shmams. itu benar siuk dan saya mahu ianya lebih panjang namun masa tidak memberi karena saya ada commitments lain =______=

aku malas edit lagi ne cuz m running outta time =(((( so much to say, so little given.just tegur2 saja when online, i'l gladly explain n shebams.....masa aku good mood lah =p


i love you,pretty people =)

aku selisma dan sore throat.Bukan demam babi, i still can eat (Y)

bah, long delayed eh=p byyyyyeeeeeee


<3

todays people is umi. so yeah.but i love you guys equally, don't make me decideeee, i melt under pressure =______=

Labels: , ,



PROFILE

The name's bob
Serial fainter




TAG

:DDDDD



MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

CREDITS

layout: +
fonts: +
image: +
brushes: +